voetbal

Sportted_Voetbal

Voetbalschoenen, voetbalkleding en alle benodigde voetbalaccessoires vind je bij SPORTTED in Ede. Ons assortiment is breed en richt zich zowel op de recreant als de prestatiesporter. Onze merken: Adidas, Nike, Puma, Hummel, Stanno en Derbystar.

onze merken

Hummel_Sportted
Puma_Sportted
Adidas Sportted
Stanno_Sportted
Nike Sportted
Derbytstar_Sportted

voetbalschoenen

Wil jij opvallen met felgekleurde schoenen? Heb je extra stevigheid nodig vanwege een blessure? Of moeten je voetbalschoenen aan andere eisen voldoen? Onze verkopers adviseren je graag in de winkel.

Voetbal Sportted

Officiële Clubkleding

Voetbal Sportted

ACCESSOIRES

Teamkleding

Met teamkleding van SPORTTED begin je iedere wedstrijd met een 1-0 voorsprong. Wij werken nauw samen met de meeste sportverenigingen uit Ede en omgeving. Nog niet met jouw club? We gaan graag met je in gesprek.

Bij SPORTTED zijn we onder andere leverancier van Hummel & Stanno. Om een indruk te krijgen wat wij kunnen bieden, kunt u hieronder online door de catalogi van beide bladeren of indien gewenst de catalogus ook downloaden.

Hummel catalogus

Bekijk hem hier online!

Stanno catalogus

Bekijk hem hier online!

Hummel & Stanno zijn onderdeel van:

Deventrade_Sportted

Derbytstar_Sportted

OVER HET MERK

Volgens veel profcoaches en topspelers is het de beste bal ter wereld. Derbystar. De officiële wedstrijdbal van de Eredivisie, Eerste Divisie, Tweede en Derde Divisie. Marktleider in amateurvoetbal. De ballen worden gekenmerkt door cruciale eigenschappen die schuilen achter het design. Ze bepalen de unieke kwaliteit van elke Derbystar bal.

 

Het uitgangspunt van Derbystar is dan ook om de beste voetbal te leveren, om zo de mooiste wedstrijden te creëren. Want: zonder bal, geen spel. De bal speelt een cruciale rol in elke wedstrijd. Alle ogen zijn erop gericht. Tegelijkertijd moet de bal als het ware onzichtbaar zijn. De perfecte bal vestigt alle aandacht op de spelers, de balkunstenaars, en stelt hen in staat te schitteren.

 

Bij SPORTTED kunnen wij ieder type Derbystar bal leveren, van officiële eredivisie bal tot trainingsballen in alle soorten en maten.